Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@13:07:46 GMT

سریال «خانوادۀ نمونه»؛ هیجان یک «بریکینگ بد» کره‌ای

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۸۶۱۵

سریال «خانوادۀ نمونه»؛ هیجان یک «بریکینگ بد» کره‌ای

فرارو- «خانوادۀ نمونه» یک سریال کره‌ای بسیار خوش‌ساخت و جذاب است با داستانی جنایی و معمایی که مخاطب را به یاد سریال‌هایی مثل «اوزارک» و «بریکینگ بد» می‌اندازد؛ در اینجا هم یک شخصیت ناامید و مستاصل را داریم که ناگهان به یک پول هنگفت بادآورده دست پیدا می‌کند و حالا تنها کاری که باید بکند این است که این پول را قانونی جلوه بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال همۀ ماجرای پیچیده و مهیج خودش را خیلی شسته و رفته و فقط در ده قسمت ۴۵ دقیقه‌ای روایت می‌کند.   به گزارش فرارو؛ شخصیت اصلی سریال مردی به اسم پارک دونگ‌ها است که از نظر مالی به شدت در مضیقه است؛ او برای کسب یک جایگاه شغلی در دانشگاه، سرمایۀ خانوادگی‌اش را به یکی از مسئولان دانشگاه رشوه داده اما آن جایگاه را هم به دست نیاورده. پسر نوجوان او نیاز به عمل جراحی قلب دارد و حالا دیگر هیچ پولی در بساط نیست. همسر پارک کاملا مایوس شده و می‌خواهد از او جدا شود. اما یک روز پارک در جاده‌ای خلوت به یک ماشین ون برخورد می‌کند که دو جسد در آن هست و یک کیسۀ بزرگ پر از پول. در همان لحظه پارک تصمیم می‌گیرد که هر طور شده این پول را تصاحب کند. او پول را در ماشین خودش می‌گذارد و جسد‌ها را هم با خودش می‌برد و آن‌ها را در حیاط پشتی خانه‌اش دفن می‌کند. ماشین ون را هم در یک نقطۀ خلوت در جنگل رها می‌کند. حالا او باید راهی برای پولشویی پیدا کند تا بتواند از این ثروت بادآورده استفاده کند. ضمن اینکه گروهی از خطرناک‌ترین تبهکاران هم دربه‌در به دنبال پیدا کردن این پول گمشده هستند. آن‌ها ماشین ون را با استفاده از ردیابی که داخل آن کار گذاشته بودند پیدا می‌کنند و با ردیابی مسیر حرکت آن می‌فهمند که پول باید در یک منطقۀ خاص از ماشین خارج شده باشد؛ همان منطقه‌ای که خانۀ پارک در آن قرار دارد.   با اینکه چارچوب کلی فیلمنامۀ سریال بسیار شبیه به سریال‌های «اوزارک» و «بریکینگ بد» است، اما چرخش‌ها و پیچیدگی‌های آن کاملا منحصر به فرد و غیرقابل پیش‌بینی هستند. اتفاقات سریال بسیار سریع و گیرا پیش می‌روند و ارتباط بین اتفاقات و شخصیت‌های مختلف بسیار هوشمندانه و تماشایی برقرار می‌شود. در پایان هر قسمت یک جور چرخش شوک‌آور وجود دارد که ما را مشتاق می‌کند تا بلافاصله تماشای قسمت بعدی را شروع کنیم.   شیوۀ روایت سریال کاملا حساب‌شده است و در مخاطب هیجان و شوق زیادی برای دنبال کردن داستان ایجاد می‌کند. مثلا در اولین سکانس سریال ما چند نفر را می‌بینیم که وسط جنگل یک گودال کنده‌اند و دارند یک نفر را (که سرش با کیسه پوشانده شده) زنده زنده زیر خاک دفن می‌کنند. بعد از این صحنه است که ماجرای اصلی شروع می‌شود و حالا ما دوست داریم بدانیم چطور این قصه با آن صحنۀ اولیه پیوند می‌خورد. آیا شخصی که داشت دفن می‌شد پارک بود؟ در قسمت‌های بعدی هم فلاش‌بک‌هایی نشان داده می‌شود که دربارۀ ماجرای پول و گروه‌های تبهکار اطلاعات بیشتری به ما می‌دهند. همۀ بازی‌های سریال سطح بالا و حرفه‌ای هستند، اما جونگ وو در نقش پارک دونگ‌ها واقعا درخشان ظاهر شده است. ناامیدی اولیۀ او و اضطرابی که در ادامۀ ماجرا پیدا می‌کند به نحو تحسین‌برانگیزی در تمام حرکات و کلمات او دیده می‌شود. در اوایل قسمت اول وقتی او دارد با عصبانیت با یکی از همکارانش صحبت می‌کند، واقعا آدم تعجب می‌کند که چطور او توانسته حتی تیک‌هایی عصبی در عضلات صورتش ایجاد کند که خشم و استیصال او را نشان می‌دهند.   تصویربرداری زیبا و موسیقی متناسب و اثرگذار را هم باید به نکات مثبت این سریال اضافه کرد. هر ضعفی که در مسیر داستان و فیلمنامۀ سریال وجود داشته باشد قطعا آنقدر بزرگ نیست که بتواند به این نکات مثبت بچربد. «خانوادۀ نمونه» مسلماً تصویری از یک خانوادۀ نمونه نیست، اما حتما یک سریال نمونه و تماشایی است. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بازیگران: وو جونگ (Woo Jung)، پارک هی سون (Park Hee Seo)، یون جین سئو (Yoon Jin Seo) و دیگران تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد (همۀ قسمت‌ها)

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۸۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند

هانیه شهرابی فراهانی٬ روانشناس بالینی با اشاره به شرم ناشی از اضافه وزن در زندگی گفت: هر چند که اضافه وزن به خودی خود، مشکلات سلامتی زیادی به همراه دارد؛ اما مسائل روانشناختی ناشی از چاقی و اضافه وزن بیشترین آسیب را به زندگی اجتماعی یک نفر وارد می‌کنند. افرادی که اضافه وزن دارند، به خصوص کسانی که از کودکی دچار این مشکل شده اند، به جز بیماری‌های جسمی مثل دیابت و فشار خون بالا، متاسفانه در معرض مشکلات روانشناختی مثل مشکلات عزت نفس، احساس نقص و شرم، احساس بی کفایتی و بی ارزشی هم قرار می گیرند. 

او در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود همه آسیب‌هایی که اضافه وزن برای افراد دارد، خیلی‌ها در کاهش وزن موفق نیستند، بیان کرد: بررسی‌های زیادی نشان می‌دهند افرادی که دچار اضافه وزن هستند، به شکل متفاوتی فکر می‌کنند و وقتی مدل ذهنی و روش فکر کردن این افراد تغییر می‌کند، می‌توانند به شکل باثباتی وزنشان را کم کنند.

شهرابی افزود: این افراد معمولاً از دوران کودکی یا اوایل نوجوانی خودشان را خیلی چاق تصور می‌کرده اند و تصویری که از خودشان دارند تقریبا تناسبی با واقعیت ندارد. خیلی از افرادی که دچار اضافه وزن هستند، از خوردن به عنوان روش اصلی تنظیم هیجان استفاده می‌کنند. مثلاً وقتی مضطرب هستند بیشتر غذا می خورند یا وقتی خسته هستند سعی می کنند با غذا خوردن خستگی را از تن به در کنند. 

او گفت: خیلی‌ها، شب‌ها بیشتر سراغ خوردن می‌روند. تفاوت خوردنِ هیجانی با خوردن از سر گرسنگی این است که در خوردن هیجانی موضوع برطرف شدن میلِ گرسنگی نیست. خیلی وقت‌ها حتی فرد از غذا خوردن لذت نمی‌برد؛ بلکه صرفا غذا یا خوراکی می خورد تا هیجانش را تنظیم کند. انگار غم، خشم و اضطرابش با خوردن برطرف می‌شود. نه تنها خوردن کمکی به تنظیم هیجان نمی‌کند، بلکه باعث می‌شود فرد احساس گناه زیادی نسبت به رفتارش و خشم زیادی از خودش که پرخوری کرده تجربه کند.

شهرابی اظهار کرد: از بین تمام هیجان ها، شرم هم به دفعات بیشتر و هم با شدت بیشتری در افراد مبتلا به چاقی تجربه می‌شود. فردی که با چاقی دست و پنجه نرم می‌کند ناخواسته بیشتر اتفاقات بد و خنثی در زندگی را به چاقی ربط می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • هیجان رونالدو برای فینال با الهلال: بزن بریم!
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • چت‌بات هوش مصنوعی انویدیا با قابلیت‌های هیجان‌انگیز آپدیت شد
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • دانلود سریال اکازیون قسمت ۶ ششم ( قسمت 6 اکازیون ) با حجم نیمه رایگان
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد
  • شمس آذر 2-1 پیکان؛ اوج هیجان در قزوین؛ پیروزی، تساوی و دوباره پیروزی!