Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید پرکار کارگردان سریال «منم دوستت دارم» درباره ساخت این مجموعه در شبکه سلامت به خبرنگار مهر بیان کرد: ایده اولیه مجموعه «منم دوستت دارم» را آقای قاسمی مدیر شبکه سلامت مطرح کرد و قرار شد بر اساس آن، در این مجموعه به موضوعات بسیار روتین زندگی که سال‌هاست خانواده‌ها درگیر آن هستند و آنطور که باید به آن توجه نشده است پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن اتاق فکر تشکیل شد و حدود ۵ ماه و با حضور هشت تن از عوامل دست‌اندرکار موضوعات اصلی مطرح شده و فیلمنامه نوشته شد.

وی درباره مشورت با مشاور و روان‌شناس در تولید این سریال اظهار کرد: مشاور و راهنمای پروژه رضا پورحسین بود که سال‌هاست در حوزه روانشناسی و مشاوره فعالیت دارد و درباره همه مباحث روانشناسی، اجتماعی و مذهبی که در این مجموعه مطرح شده است از مشاوره‌های وی و دیگران کمک گرفتیم.

شأن پدر و مادر اولویت بود

پرکار به اهمیت جملات و دیالوگ‌ها در زندگی اشاره کرد و به عنوان نمونه گفت: در این مجموعه هیچ گاه شخصیت‌ها نمی‌گویند «باز هم این وقت شب دیر اومدی؟» بلکه به جای آن از جمله‌های استفهامی مانند «فکر نمی‌کنی دیر اومدن تو باعث ناراحتی و نگرانی من می‌شه؟» استفاده می‌شود. همچنین تلاش شد شأن پدر و مادر در این سریال اولویت باشد و هرگز دیده نمی‌شود که مثلاً والدین مورد شماتت فرزندان قرار گیرند. یا مثلاً در این مجموعه هرگز دیده نمی‌شود پدر و مادر در حضور فرزندان با هم جر و بحث و جدل داشته باشند و اگر با اختلاف نظری مواجه شوند از فرزندان‌شان می‌خواهند به اتاق خود بروند. در خانواده «منم دوستت دارم» قوانینی وجود دارد که همه به آن پایبند هستند و احترام می‌گذارند.

این کارگردان مجموعه‌های نمایشی درباره فیلمنامه «منم دوستت دارم» بیان کرد: فیلمنامه این مجموعه توسط یک تیم نوشته شد و زمان نوشتن هر قسمت از زوایای مختلف به آن پرداخت می‌شد. تمام سعی‌مان بر این بود که شخصیت‌های مجموعه واقعی باشند و اتفاقاتی که در دل این خانواده رخ می‌دهد شبیه به آنچه باشد که در جامعه امروز دیده می‌شود. دل‌مان می‌خواست وقتی یک زن و شوهر مجموعه را می‌بینند به هم بگویند «ببین این همان کار خوبی است که تو انجام می‌دهی» یا «این عادت بدی است که تو داری و آن را دوست ندارم» و به این ترتیب بتوانیم حرف‌های ناگفته را بگوییم و تغییری هرچند کوچک در جهت مثبت در زندگی آن‌ها ایجاد کنیم. مردی که به همسرش نمی‌گوید دوستش دارد، زنی که شرایط همسرش را درک نمی‌کند و… شاید موضوعاتی تکراری به نظر برسند اما باید آنقدر روی آنها تاکید داشت که به تغییر منجر شود و تکرارشان همیشه ضروری است.

وی درباره اینکه چرا در این مجموعه کمدی از طنزنویسان حرفه‌ای بهره نگرفته است، گفت: عنصر طنز و فضای کمدی می‌توانست به ما کمک کند تا مخاطبان را هرچه بیشتر به فضای مجموعه و قصه‌ها نزدیک کنیم. بهرحال «منم دوستت دارم» یک مجموعه آموزشی محسوب می‌شود. فضاهای طنازانه می‌توانست به ما کمک کند تا از فضای صرفاً آموزشی یا احیاناً شعاری بودن دور شده و جاذبه نمایشی ایجاد کنیم. در برخی از قسمت‌ها چنین پتانسیلی وجود نداشت که فضای شوخی را باز کنیم و به این نکته نیز اشاره کنم که در بسیاری از مواقع می‌توانستیم از مخاطب خنده بگیریم اما ممکن بود پایبندی به ارزش‌های مورد نظرمان را کمرنگ کند بنابراین ارزش‌ها را قربانی خنده گرفتن از مخاطب نکردیم.

پرکار در ادامه تصریح کرد: در برخی از فیلم‌های کمدی که اخیراً ساخته می‌شوند می‌بینیم برای خنده گرفتن از مخاطب متوسل به راه‌هایی می‌شوند که خارج از عرف جامعه ماست. ما چنین فضایی را مناسب نمی‌دانستیم و کاملاً آگاهانه از آن فاصله گرفتیم. مثلاً ممکن بود برخی از شوخی‌هایی که به ذهن‌مان می‌رسید از مخاطب خنده بگیرند اما شخصیت والدین به اصطلاح جلوی فرزندان ضایع می‌شدند و این چیزی نبود که ما می‌خواستیم. مخاطب ما همه اعضای خانواده هستند و برای‌مان مهم بود وقتی اعضای یک خانواده کنار هم این مجموعه را تماشا می‌کنند احساس رضایت داشته باشند و به هر بهایی نخندند.

به خاطر کرونا بازه تولید را فشرده کردیم

کارگردان «سوریخ» در ادامه درباره چالش‌های برنامه سازی در زمان کرونا نیز یادآور شد: ما ناچار شدیم بخاطر شرایط کرونایی بازه زمانی تولید را بسیار فشرده کرده و در کوتاه‌ترین زمان کار را به سرانجام برسانیم. اگر یکی از اعضای گروه به کرونا مبتلا می‌شد این مخاطره برای همه به وجود میامد که مبتلا شوند و ترجیح ما این بود که زمان تمرین‌ها را کوتاه‌تر کنیم و به سلامت همه اعضای گروه الویت دهیم. تلاش کردیم تمامی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم. به طور مثال صحنه فیلمبرداری مدام ضدعفونی می‌شد، همه از ماسک استفاده می‌کردیم و شرایطی مهیا شده بود که دوستانی که کار نداشتند در حیاط و در محیط باز حضور داشته باشند. خوشبختانه توانستیم به سلامت از این ماجرا عبور کنیم و مجموعه تولید شد.

پرکار درباره انتخاب بازیگران نیز بیان کرد: برخی از بازیگران بخاطر شرایط فعلی و شیوع کرونا تمایلی به کار کردن نداشتند و برخی شرایط زمانی‌شان با ما هماهنگ نبود و در مواردی هم شرایط درخواست مالی به شکلی نبود که منجر به همکاری شود.

سازنده برنامه استعدادیابی «موج شب» درباره بازخورد مخاطبان «منم دوستت دارم» گفت: هر قسمت قصه مستقل را دارد و به این ترتیب فرقی نمی‌کند که مثلاً مخاطب قسمت ۵ یا ۷۰ را ببیند و می‌تواند از تماشای همان قسمت لذت و بهره ببرد. خدا را شکر بازخورد مخاطبان خوب است و آنهایی که سریال را دنبال می‌کنند ارتباط خوب و موثری با آن داشته‌اند و قصه‌ها را دوست دارند و مهم‌تر از آن با شخصیت‌های سریال همذات‌پنداری کرده بودند.

کد خبر 5159336 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سریال ایرانی شبکه سلامت ویروس کرونا طنز تئاتر ایران جشنواره بین المللی نمایش عروسکی تهران مبارک فیلم کوتاه فیلم سینمایی رادیو سلامت موسیقی ایرانی ویروس کرونا برنامه تلویزیونی آلبوم موسیقی شبکه پنج سیما حضور هنر ایران در جهان سریال ایرانی گلدن گلوب نمایشنامه منم دوستت دارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم/ رشد بودجه زیاد نیست

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: امیدواریم در بازی‌های المپیک پاریس، بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در نشست خبری صبح امروز، سه‌شنبه خود اظهار داشت: اولین جلسه هیئت اجرایی در سال جدید برگزار شد. دلیل تأخیر این بود که بودجه کمیته ملی المپیک  ابلاغ نشده بود. ما امسال سه رویداد داریم و منتظر بودم که عدد و رقم مشخص شود و برنامه‌ریزی کنیم و منابع را تخصیص بدهیم و نحوه پاداش‌ها مشخص کنیم. این دلیل تاخیر یکی از جلسات بود که به امروز موکول شد. امروز گزارش مفصلی از ثبت‌نام‌ها و کسب سهمیه‌ها و بازدیدها از دهکده پاریس و جلسه آنلاین با کمیته برگزاری ارائه شد.

وی تاکید کرد: قرار شد حمایت‌ها ادامه داشته باشد و تلاش کنیم رشته‌هایی مثل دوومیدانی و صخره نوردی و تنیس روی میز را بیشتر حمایت کنیم تا سهمیه‌ها که 31+1 سهمیه است، افزایش پیدا کند. حتی رشته‌های والیبال ساحلی و والیبال هم تلاش می‌کنند و حتی از طریق وایلد کارت سهمیه بگیریم. امیدواریم بیش از 35 سهمیه بگیریم.

مناف هاشمی تصریح کرد: گزارش دوم درخصوص بازی‌های داخل سال آسیا بود که 38 رشته حضور دارد و ما 32 رشته را مد نظر داریم که به کمیته برگزاری مسابقات اعلام کردیم. ملاک اصلی اعزام رشته‌هایی است که طلا بگیرند و این اولویت هیئت اجرایی است تا جایگاه سوم دوره قبل را حفظ و ارتقا بدهیم. تا تعیین قطعی بودجه به فدراسیون ها گفتیم که بخشی از منابع را خودشان باید تأمین کنند.

وی افزوود: درخصوص بودجه هم کمیته المپیک رایزنی‌های خوبی داشت، اما آنچه به لایحه به مجلس رفت، یک بخشی از لایحه حذف شده بود که البته قسمتی از آن برگشت. شاید خیلی رشد در سال المپیک نداشته باشیم. البته همچنان منتظر هستیم تا در نهایت در امسال مشکلی نداشته باشیم.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • شعار شدید روحانیون علیه علیرضا پناهیان و خنده او!
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • چه جوری یک هفته‌ای پروانه کسب‌وکار بگیریم؟
  • خاطرات خنده دار بهرام افشاری در برنامه مهران مدیری (فیلم)
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • ببینید | بچه فوک‌های کوچولو
  • تردید بزرگ رئال: جشن قهرمانی بگیریم یا نه!
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • هاشمی: امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم/ رشد بودجه زیاد نیست