Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@09:26:12 GMT

دل قسمت سی و دوم؛ وقتی آوا همه را به جان هم می‌اندازد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۱۱۷۶

دل قسمت سی و دوم؛ وقتی آوا همه را به جان هم می‌اندازد

فرارو- قسمت سی و دوم سریال دل به کارگردانی منوچهر هادی، چهارشنبه ۸ مرداد ماه ۱۳۹۹ وارد شبکه‌ی نمایش خانگی شد.
خسرو به حالت کما می‌رود و در بیمارستان بستری می‌شود. اگرچه کلامی میان او و نکیسا رد و بدل نمی‌شود، اما نکیسا احساس می‌کند که خسرو از همه چیز باخبر شده است. آوا که در میانه‌ی مهم‌ترین نقشه هایش با این اتفاق روبرو شده است نکیسا را آرام می‌کند و احتمال مطلع شدن خسرو را در نظر نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در گوشه‌ای دیگر، در خانواده‌ی سپنتا، معجزه‌ای روی می‌دهد. پدر توران قدرت تکلمش را دوباره به دست می‌آورد. او که تمام سه سال گذشته را تحت شکنجه‌ی کلامی برادر زاده و دامادش اتابک بوده است، از او خواهش می‌کند که دست به تحقیر دخترش نزند. به او می‌گوید که می‌تواند طلاق بگیرد و سهمش از دارایی هایشان را هر طور که خودش مایل باشد بردارد، اما در در این میان بمب دیگر آوا منفجر می‌شود.
آوا با پیام دادن به آرش و توران، آن‌ها را به خانه‌ی مرسده می‌کشاند. جایی که اتابک هم بعدر از مدتی دوباره با معشوقه اش روبرو شده است. بدین ترتیب اوضاع در خانواده‌ی سپنتا از آن چه بود بحرانی‌تر می‌شود و عامل روشن شدن همه‌ی این آتش‌های زیر خاکستر خانوادگی هم کسی نیست جز آوا.
مشخص نیست که آوا با این ریخت و پاش هایش چطور می‌خواهد به دل آرش راه پیدا کند. روند داستان در چند قسمت گذشته به نحوی بوده است که از طریق مادر آوا با مشکلات کودکی و اختلالات روحی و روانی آوا بیشتر آشنا شویم. اما هر چه پیشتر می‌رویم چیدن این علت‌ها برای اعمال آوا پوچ و بیهوده‌تر می‌نماید.
سریال مدتی است که از پرداختن به قصه‌ی عشق آرش و رستا و بلایی که بر سر رستا می‌آید به سمت عشق آوا به آرش میل کرده است و گویی نقش اصلی سریال آوا است و داستان سریال آن چیزی است که بر او می‌گذرد و رستا فقط یک داستان فرعی در کنار داستان زندگی او است.
البته که رستا به شکلی شخصیت پردازی شده است که توان به دوش کشیدن بار سریال را به تنهایی ندارد و همان قسمت‌های طولانی ابتدایی هم این ناتوانی را کاملا اثبات کرد، اما ظهور ناگهانی شخصیت اصلی سریال و یا در واقع تغییر آن از اتفاقاتی است که فقط می‌تواند در سریال دل رخ دهد.
با به هم ریخته شدن اوضاع دو خانواده‌ی داستان شاید این آخرین گره سریال باشد و در قسمت‌های باقی مانده‌ی سریال با همان ریتم کشنده‌ی مورد علاقه‌ی کارگردان سریال شاهد باز شدن گره‌ها و به خط پایان رسیدن ماراتن دل باشیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال دل شبکه نمایش خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • موسیالا من را یاد مارادونا می‌اندازد!
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • شجاعیان: در خواستگاری‌ام سر فوتبال دعوا شد!
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • دانلود سریال اکازیون قسمت ۶ ششم ( قسمت 6 اکازیون ) با حجم نیمه رایگان
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی